Op de web site van STAP (http://www.staponline.com/) las ik gisteren een artikel over de goede resultaten tijdens het pinksterweekend, waarin Nea atlete Sharona Bakker werd vergeleken met oud-Nea atlete Petra Huybrechtse.
Dat kwam nostalgisch op mij over - Petra is ongeveer mijn leeftijd en deed bij de jeugd mee aan wedstrijden waar ik zelf ook altijd bij was - dus ik Google'de die naam eens om te kijken of Petra nog actief is in de atletiek. Veel resultaten leverde dat niet op, dus waarschijnlijk is ze niet meer zo actief.

Wat ik wel tegenkwam, is een site waarop enkele jaargangen van een digitaal Nea clubblad staan gepubliceerd (http://members.fortunecity.com/athletics/). Zelfs een versie uit 1974(!). 1974 Is trouwens het jaar dat we weer een atletiek-only vereniging werden.


Wie deze clubbladen ooit geplaatst heeft, of wie dat nu nog bijhoudt is mij onbekend. Misschien dat iemand die dit leest daar meer opheldering over kan geven.
Hoe dan ook, er staan leuke anekdotes en goede wedstrijdverslagen in deze clubbladen. Ook de diverse colofons, waarin ook de verenigingsstructuur in de loop der jaren duideljik wordt, werkt erg verhelderend en kunnen ons wellicht helpen met het bepalen van de beste structuur anno nu.

Leuk om te lezen voor de wat versere Nea leden en waarschijnlijk een feest der herkenning voor degenen die al langer bij de club zitten.

 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Sep 2021 | jul.2021 | apr.2021 |

Volg ons op Twitter
Praat mee op Disqus
Volg ons op Facebook