Afgelopen weekeinde bereikte ons het trieste bericht, dat ons bestuurslid en Lid van Verdienste Bob Mulder is overleden. Bob was 67 jaar en laat drie dochters achter.

Bob was meer dan 30 jaar vrijwilliger bij onze atletiekvereniging.

(tekst gaat verer onder afbeelding)

Zoals zo veel vrijwilligers kwam Bob bij de vereniging omdat zijn drie dochters aan atletiek gingen doen. Bob was een handige man, en daardoor werd hij onze materiaalman. Alleen aan het vervoeren van de horden had hij een hekel. Enkele jaren heeft in het materiaalhok dan ook een omgebouwde Renault 4 gestaan “de Bobmobiel” waarmee hij de horden op zijn plaats kon brengen.
Later is Bob starter, scheidsrechter en wedstrijdleider geworden. Naast onze eigen wedstrijden ging hij ook het land in om bij andere verenigingen te assisteren. Dit was zijn grote hobby geworden. Bijna ieder weekend was hij hier mee bezig. Zijn sterke kant was dat hij een wedstrijd aanvoelde. Een pupillenwedstrijd is iets anders dan een kampioenschap voor senioren.
Bij de loopgroep was Bob ook een bekende. In de jaren dat wij aan de IJsselmeerestafette en RopaRun meededen, was Bob de man die met zijn caravan mee reed en de catering verzorgde. De gehaktballen zijn nog altijd berucht.
De laatste jaren was Bob ook voorzitter van de technische commissie en was de man die de contacten met trainers en gemeente onderhield.

De familie van Bob heeft een herdenkingspagina geopend waar je eventueel een bericht kunt achterlaten:
www.wijherdenken.nl/bob-mulder

Bob wij gaan je missen als persoon, maar ook voor alle inzet die jij met liefde voor onze vereniging hebt gedaan.

  

 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Jun. 2022 | mrt.2022 | dec.2021 |

Volg ons op Twitter
Praat mee op Disqus
Volg ons op Facebook