Op vrijdag 13 december wordt er voor de 2e keer het Elfsteden Night Run georganiseerd voor alle NEA-leden! Op de baan zal een parcours van 1100 meter worden uitgezet, met elke 100 meter een stempelpost.

Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden om te lopen: 1100m (1 rondje) t/m 5500m (5 rondjes). Net als bij de Elfstedentocht krijgen de deelnemers een stempelkaart. Tijdens het lopen moeten ze 11 stempels halen. Hoe langer de afstand is die ze lopen, hoe groter de afstand tussen de te halen stempels. Lopen ze bijvoorbeeld 1100m, dan halen ze om de 100m een stempel, maar lopen ze 2200m, dan halen ze om de 200m een stempel, enz.

Omdat het een Night Run is zal de baanverlichting uit staan en de baan op een bijzondere manier verlicht zijn! Ook vragen we iedereen die komt om verlicht naar de baan toe te komen! Dus glow staafjes, losse led lampjes, een lichtsnoertje op batterijen, losse fietslichtjes, of iets anders wat licht geeft, trek het aan, speld het op en kom naar de baan!

Om 19:00 zullen de pupillen in kleine groepjes starten met de Elfsteden Night Run, vanaf 19:30 de CD junioren, vanaf 20:00 de AB junioren, de senioren, de masters, de loopgroep en de recreanten een stempelkaart op komen halen en starten met de loop. Om 21.00 zal het lopen afgelopen zijn en het parcours weer worden opgeruimd. Na afloop is er een koek en zopie in de kantine met chocolademelk, thee, water en iets lekkers.

Deelname is gratis, maar een donatie is altijd welkom! In de kantine komt een pot te staan waar de donatie in kan.

Omdat we in de voorbereiding en op de dag zelf de nodige hulp kunnen gebruiken (Parcours uitzetten, stempelpost bemannen, etc) kunt u zich NU al opgeven via de pupillen- en/of juniorencommissie. Deze uren tellen vanzelfsprekend mee als ledentaakuren.

Maar voordat het zover is, zijn we nog hard op zoek naar:

1. Glazen potjes HEEL VEEL GLAZEN POTJES, schoongemaakt en zonder labels
2. Vrijwilligers om het parcours uit te zetten
3. Vrijwilligers om de stempelposten te bemannen
4. Vrijwilligers om de koek en zopie te bemannen en te bevoorraden
5. Vrijwilligers om de baan op te ruimen

Samen gaan we er een mooie Elfsteden Night Run van maken!

Sportieve Night Run groetjes,
De Elfsteden Night Run commissie

 

 

 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Nov 2019 | aug.2019 | mei.2019 |

Volg ons op Twitter
Praat mee op Disqus
Volg ons op Facebook