Over iets meer dan een jaar staan de Europese Kampioenschappen Atletiek in Amsterdam voor de deur. Dat wordt een feest voor de hele Nederlandse atletiek.

Daarom biedt de atletiekunie de leden van onze vereniging nu de kans om vanaf 2 april als eerste de beste kaarten te kopen voor dit fantastische evenement dat van 6 tot en met 10 juli 2016 plaatsvindt in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

 

Welke kaarten zijn nu te koop?

Vanaf 2 april zijn exclusief voor leden van atletiekverenigingen passe-partouts voor de beste plaatsen in het Olympisch stadion te koop. Er zijn passe-partouts beschikbaar voor zowel onoverdekte als overdekte zitplaatsen. Ieder lid kan in deze verkoopronde maximaal vier passe-partouts bestellen. Voor de passe-partouts in het overdekte vak geldt bovendien een heel aantrekkelijke aanbieding: wie vier tickets afneemt, krijgt het vierde gratis! Deze kortingsactie geldt tot 2 mei 2015. Bij de aanschaf van de passe-partouts is het lidnummer – dat op de ledenpas van de Atletiekunie is gedrukt – de persoonlijke code.

De drie vakken waarvoor nu passe-partouts worden aangeboden zijn:

  • Vak B: overdekte zitplaatsen, prijs € 280,-
  • Vak C & T: onoverdekte zitplaatsen, prijs € 150,-

 

Klik hier voor de ticketwebshop. (vanaf 2 april online)

Naast de voorverkoop van passe-partouts zal in mei 2015 een speciaal “verenigingsaanbod “ in de verkoop gaan. Hierbij kunnen verenigingen die de EK in groepsverband (minimaal 25 kaarten) willen bezoeken voor iedere afzonderlijke dag als eerste in Nederland tickets bestellen. Nadere informatie hierover volgt binnenkort.

 

 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Apr 2020 | jan.2020 | nov.2019 |

Volg ons op Twitter
Praat mee op Disqus
Volg ons op Facebook