Runnersworld Hoorn heeft sinds september 2014 een prachtige loopsportzaak geopend in Purmerend aan de Plantsoenstraat 3-7 in het centrum van Purmerend.
AV NEA Volharding en Runnersworld Purmerend zijn een samenwerkingsverband overeengekomen waarbij Runnersworld AV NEA Volharding op verschillende manieren gaat ondersteunen bij evenementen voor zowel de baan- als de wegatletiek (de loopsport).

Naast financiële support krijgt AV NEA Volharding ook sponsoring in natura van Runnersworld in de vorm van een bijdrage in de trainingspakken van onze trainers, startnummers voor onze evenementen en de opblaasbare Runnersworldboog. Verder kunnen leden van AV NEA Volharding op vertoon van hun atletiekuniepas rekenen op een korting van 15% die als spaartegoed bewaard kan worden.

Als tegenprestatie biedt AV NEA Volharding een bord langs de baan, een advertentie op de website en vermelding in een aantal nieuwsbrieven aan. AV NEA Volharding is heel blij met deze overeenkomst voor drie jaar waarbij de vereniging in ieder geval op ondersteuning kan rekenen tot 2017, het jaar waarin NEA Volharding haar 100-jarig jubileum viert.

Verder nieuws op sponsorgebied verwachten wij op korte termijn.

 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Mei 2024 | mrt.2024 | dec.2023 |