NEA organiseert per jaar een aantal baanatletiekwedstrijden. Hiervoor zijn altijd juryleden nodig die er o.a. voor zorgen dat het materiaal klaarstaat, het onderdeel klaar is voor gebruik en de prestaties van de atleten noteert.

Bij NEA organiseren we zelf jurycursussen, waarvan er in februari weer één start. De cursussen worden gegeven op zondag, te weten 1 februari, 8 februari en 22 februari van 9.00 tot 13.00 uur in onze eigen kantine. Op deze 3 zondagen leer je wat de regels van de onderdelen zijn en welke materiaal er nodig is. Tijdens de cursus ontvang je het Atletiek Unie juryboekjes met daarin de reglementen per onderdeel en categorie.

Na het doorlopen van de cursus ontvang je de aantekening 'functie 60' van de Atletiek Unie en ben je automatisch lid van de unie, waarvan NEA het lidmaatschap betaald. Natuurlijk vinden we het ook fijn als we je dan voor een wedstrijd (of meerdere) kunnen benaderen om als officieel jurylid op te treden.

Wil je ook meedoen met de cursus, geef je dan voor 21 januari op bij de cursustrainer Willem-Jan de Boer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Sep 2020 | jun.2020 | apr.2020 |

Volg ons op Twitter
Praat mee op Disqus
Volg ons op Facebook