Wie wint wat dit jaar !?

NEA is al jaren actief betrokken bij de Grote Clubactie waar we ieder jaar nog veel profijt van gehad hebben. Ook bij DEEN zijn we geen onbekende, want ook daar zijn we al een aantal keer goed in de prijzen gevallen. Beide organisaties zijn we daar zeer dankbaar voor, maar natuurlijk konden deze resultaten alleen maar behaald worden door de tomeloze inzet van onze eigen leden en hun supporters!

Ook dit jaar zetten we ons weer in om, behalve nieuwe PR's, Nationale kampioenschappen en al die andere grote successen, een steun in de rug te krijgen. Dat wordt ons mogelijk gemaakt door DEEN en De Grote Clubactie.

 


DEEN Jeugdsponsor actieVanaf zondag 7 september, is de Deen Jeugd Sponsoractie weer van start gegaan. Dit keer is NEA ingeloot om mee te doen aan deze sponsoractie, want verenigingen mogen niet zomaar allemaal meedoen.

Als je boodschappen doet bij DEEN ontvang je sponsor munten, deze sponsor munten kan je inleveren in de NEA koker die staat bij DEEN Wagenweg, of - als je hier geen boodschappen doet - bij NEA in de kantine.

In de kantine staat op een van de tafels een grote koker, waar de sponsor munten in gegooid kunnen worden. De pupillencommissie zorgt er dan voor dat de munten op de juiste plaats terecht komen. Met deze munten krijgen we geld voor de vereniging om te investeren in trainingsattributen voor de jeugd. Meestal kunnen scholen en ook de loopsporters hier ook nog eens goed gebruik van maken, dus het mes snijdt aan twee kanten.

 


 

Grote ClubactieVanaf maandag 15 september start ook weer de verkoop van de Grote Clubactie loten, ook hiermee kunnen we geld verdienen voor de vereniging. Er zullen weer veel kinderen langs de deuren lopen om loten te verkopen. om er zeker van te zijn, dat je "voor NEA" loten koopt, is er ook no eens de mogelijkheid om online loten te kopen.

De loten kosten 3 euro waarvan € 2,40 voor de vereniging is. Wederom willen we jullie vragen om mee te helpen. Kopen jullie loten via de site of bij een van onze pupillen? Er zijn vast weer jeugdleden die ook bij jou loten komen verkopen met een boekje.

 

Voor de drie beste lotenverkopers heeft NEA ook nog een persoonlijke prijs die mede gesponsord wordt door:

Horloge.com

"Als sponsor en partner van de Grote Clubactie helpt Horloge.com je graag om zoveel mogelijk loten te verkopen. Daarom bieden wij een prijzenpakket aan voor de beste lotenverkopers. Een prijs stimuleert de verkoop van loten namelijk enorm."

 

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Sep 2020 | jun.2020 | apr.2020 |

Volg ons op Twitter
Praat mee op Disqus
Volg ons op Facebook