Na verschillende opleidingen en trainingen afgelopen periode, is NEA weer een aantal trainers rijker.

Afgelopen jaar is Lisa Haas gestart met de trainerscursus ‘Junioren Atletiek Trainer 3’. Op de Hogeschool van Amsterdam kreeg ze niet altijd de juiste informatie, maar na wat tegenslagen en feedback heeft ze een mooi portfolio en een goed jaarplan gemaakt. Dat Lisa goed training kon geven wisten we bij NEA al jaren en dit bleek ook bij haar praktijkexamen. Haar discustraining bij de D junioren op maandag 7 juli verliep heel goed en na een korte evaluatie kreeg ze te horen dat ze was geslaagd voor de trainerscursus. Alle (jeugd)leden en vrijwilligers hopen dat je nog jaren actief blijft bij NEA. Gefeliciteerd met het behalen van het trainersdiploma JAT3!

Verder werd dit jaar de cursus ‘Assistent Baan Atletiek Trainer 2’ georganiseerd bij NEA. Deze trainerscursus bestond uit 4 bijeenkomsten op zondag van theorie en praktijk clinics. Bij de 1e workshop werden loopscholing en sprint behandeld door Rik Taam. Bij de 2e workshop werden verspringen en hordelopen behandeld door Tijmen Meijer. Bij de 3e workshop werden de werponderdelen behandeld door Lisa Haas. Op zondag 1 juni werd de cursus afgesloten met hoogspringen en EHBO door Willem Jan de Boer. De deelnemers van NEA waren: Marco van Rookhuizen, Tjarko Gramsma, Rob Zomerdijk, Richard de Wit, Henri Nillesen, Dion de Winter, Jens Tolboom en Ramon Kohlhoff.
Er waren ook deelnemers van andere verenigingen bij deze trainerscursus, namelijk: Andras Karsowidjojo (av Hollandia), Lawrence Raadgers (sv Noordkop), Jacob van de Wulp (sv Noordkop) en Nils Dekkers (av Monnickendam)
Gefeliciteerd allemaal met het behalen van het certificaat ABAT2!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen
Volgend jaar organiseren we bij NEA weer een nieuwe cursus ‘Assistent Baan Atletiek Trainer 2’. Ook kan er een assistent cursus voor looptrainers georganiseerd worden bij NEA. Verder zijn we op zoek naar trainers die de vervolgcursus ‘Baan Atletiek Trainer 3’ willen volgen. Wil je meer informatie over trainerscursussen of inschrijven voor een trainerscursus? Stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Sep 2021 | jul.2021 | apr.2021 |

Volg ons op Twitter
Praat mee op Disqus
Volg ons op Facebook