Na de succesvolle eerste editie zal op vrijdagavond 22 augustus 2014 de tweede Flame Games Amsterdam plaatsvinden in het Olympisch Stadion.

Het wordt wederom een groot atletiekspektakel waarin de internationale atletiek top nog nadrukkelijker aanwezig is. Het uitgevoerde en inmiddels bewezen concept waarbij een mix van topatletiek en entertainment gebruikt wordt, samen met het thema Olympisch Vuur, wordt nog sterker uitgebouwd.

NEA gaat, net als vorig jaar, met de bus naar dit evenement toe.

Alle plaatsen in de NEA bus zijn bezet, dus inschrijven kan niet meer. Als je toch nog naar de Flamegames wilt, dan kun je zelf nog een kaartje kopen op de website van de flamegames.

De Flame Games Amsterdam is een jaarlijks terugkerend internationaal top atletiek evenement, dat 22 augustus 2014 voor de tweede keer in het Olympisch Stadion van Amsterdam gaat plaatsvinden. Het evenement heeft een uniek concept en bestaat uit een mix van top atletiek en entertainment.

 

De Olympische Vlam, die voor het eerst in de Olympische geschiedenis werd aangestoken in Amsterdam 1928, gaat als rode draad door het evenement en is vertaald in de huisstijl en het entertainment.

De Flame Games Amsterdam toont een afspiegeling van waar Amsterdam voor staat: cultuur, entertainment en innovatie. Atletiek wordt op een vernieuwende wijze gebracht; van een traditioneel sport evenement, naar een sportentertainment evenement.

Atleten, muziek en het Olympisch Vuur smelten samen tot een spectaculair esthetisch geheel.

Voor het gekozen concept geldt ‘minder is meer’ en dit komt tot uitdrukking in een kort en krachtig programma. Elk atletiekonderdeel of invulling met entertainment zal door een sterke regie en perfecte timing via diverse audiovisuele middelen zoals, Ledwall, geluid, muziek, stadionspeaker en moderator  volledig tot zijn recht komen.

De Amsterdamse DJ- en muziekcultuur is door vertaald in het atletiek- en entertainmentprogramma, waarbij elk onderdeel wordt ondersteund met muziek van een DJ. Met de Flame Games Amsterdam wordt vernieuwing en innovatie gebracht in de atletiekwereld.

Vorig jaar hebben we met een forse groep NEA-ers het feest vanuit het stadion kunnen meemaken, waar onder andere onze eigen atleten Jorèn Tromp (100m) en Suzanne Williams (100mh) meededen. Wie weet doen ook dit jaar weer atleten van NEA mee.

 

Geef je hier op om ook mee te gaan Lees hier het verslag van de Flame games 2013

Wil je iets Twitteren over NEA en de Flame games ? Gebruik dan de hashtag #NEAflames in je berichten, zodat we elkaar goed op de hoogte kunnen houden.

Logo: Flame games Amsterdam

 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Apr 2020 | jan.2020 | nov.2019 |

Volg ons op Twitter
Praat mee op Disqus
Volg ons op Facebook