Flame Games met Daphne SchipperOp 31 Augustus 2013 was de eerste editie van de Flame Games in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Met een flinke groep NEA leden hebben we dit evenement bezocht.

De bus vertrok om 18:00 uur bij de NEA-baan vandaan gevuld met verschillende trainers, vrijwilligers en andere belangstellenden van NEA.

Er werd ons een gevarieerd programma aangeboden met veel muziek en verschillende meerkamp- en looponderdelen. Atleten uit de hele wereld probeerden hun records te verbreken. Churandy Martina startte op de 100 meter, Eelco Sintnicolaas en Pelle Rietveld bij de mannen en Nadine Broersen bij de vrouwen werkten een driekamp af. Erik Cadée wilde het Nederlands record discuswerpen verbeteren. Ignisious Gaisah kwam voor Nederland bij het verspringen aan de start.

Onze eigen Suzanne Williams startte op de 100 meter horden. Helaas voor haar verliep de race niet zoals gepland maar voor de NEA supporters natuurlijk wel leuk dat zij hier aan de start stond. Susan Kuijken liep op de 2000 meter vrouwen een nieuw Nederlands record, tot groot plezier van alle meegereisde supporters. De 100 meter voor de mannen werd gewonnen door Bledman, met Martina op slechts 0.01 seconde op de tweede plaats. Maar dat maakte de feestvreugde er niet minder om. Ook hier stond in de series trouwens een NEA'er aan de start, namelijk Joren Tromp, hij haalde echter de finale niet. Eelco Sintnicolaas won met 65.19m het discuswerpen. Het laatste Nederlandse succes was voor Pelle Rietveld met goud op de driekamp.


Onze pupillen en junioren scoorden handtekeningen en foto’s van verschillende sporters zoals Dapne Schippers en Eelco Sintnicolaas. Na een spectaculair afscheid met veel muziek en vuur werd deze leuke en succesvolle avond afgesloten. Op naar de 2de editie !!

Uitslagen

Foto's

>> "Heel TOP, ik ga ook met @av_NEA mee naar de #FlameGames ! Wie gaat er nog meer mee? http://bit.ly/NEAflames #NEAflames"

 


 

 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Apr 2020 | jan.2020 | nov.2019 |

Volg ons op Twitter
Praat mee op Disqus
Volg ons op Facebook