De net aangelegde baan in 1990 - Foto: Waterlands archiefVanaf volgende week maandag 24 juni gaat de baan er uit en zal worden voorzien van een nieuwe toplaag. Ook het gehele middenterrein, inclusief de aanloopvlakken voor ver- en hoogspringen zal worden voorzien van een mooie egale toplaag. De kogelbakken worden onder handen genomen en de discuskooi zal op de juiste plaats gezet worden. Verder wordt het gehele middenterrein van een nieuwe drainage voorzien.

Wij kunnen de baan en het middenterrein dan ook niet gebruiken tijdens de werkzaamheden die gepland zijn vanaf maandag 24 juni tot nader order.

AV Edam heeft ons gelukkig de helpende hand geboden en wij mogen gedurende de renovatie van de baan gebruik maken van hun baan en faciliteiten.

Wij hebben op dit moment de volgende afspraken met hen staan:

  • maandagavond van 19:00 tot 20:30 uur junioren training (ca. 30 kinderen)
  • maandagavond van 19:15 tot 21:00 uur masters training - groep Kees Meijer (4 man)
  • maandag t/m donderdag avond van 19:00 tot 21:00 uur STAP team van Purcy (wordt nog bevestigd)
  • vrijdagmiddag van 16:00 tot 17:30 uur STAP team van Purcy


Een vriendelijk verzoek aan atleten en trainers om bij gebruik van de baan in Edam toe te zien op de veiligheid en de geldende baanregels in acht te nemen. Graag ook even afstemmen met de aanwezige trainers op welke wijze gebruik kan worden gemaakt van de baan.

Het krachthonk, de kleedkamers en de kantine bij NEA blijven gedurende de werkzaamheden gewoon beschikbaar. Hou hierbij wel rekening met enige overlast.

De loopgroep en de pupillen (op 26 juni na) zullen in Purmerend buiten de baan trainen in bijvoorbeeld Leegwaterpark, Purmerbos of parkje achter NEA terrein.

In de loop van augustus kun je hier op de site meer lezen over de voortgang van de werkzaamheden en de mogelijke datum waarop weer van de eigen baan gebruik kan worden gemaakt. Hou ook goed de nieuwsbrieven in de gaten.

 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Apr 2020 | jan.2020 | nov.2019 |

Volg ons op Twitter
Praat mee op Disqus
Volg ons op Facebook