Het Filmhuis Purmerend heeft speciaal voor NEA leden en alle marathon lopers in Purmerend een aanbieding om gratis of met korting de film "De Marathon" te zien.

Als je aan de deur kunt aantonen dat je lid bent van NEA kun je met korting naar binnen. Dat kan bijvoorbeeld door je lidmaatschapspas van de Atletiekunie.nl te tonen, een rugnummer met je naam en NEA erop, of je naam vooraf op te geven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lopers uit geheel Purmerend (of regio) met een bewijs dat hij/zij aan een marathon heeft meegedaan maken zelfs kans om gratis naar binnen te komen als je je vooraf opgeeft bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De eerste drie aanmeldingen van lopers die dat met een anekdote kunnen bewijzen, die winnen.

"De Marathon" draait op vrijdag 5 en dinsdag 9 april. Het Filmhuis is tegenover de Purmaryn, op Kerkstraat 11 en heeft niet heel veel zitplaatsen. Het is dus handig om te reserveren.


Zie hier de link over de film: http://www.filmhuispurmerend.nl/movie/de-marathon
Hier de trailer: http://www.youtube.com/watch?v=lysG_N8kMCU

 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Apr 2020 | jan.2020 | nov.2019 |

Volg ons op Twitter
Praat mee op Disqus
Volg ons op Facebook