Beste leden,
 
Vandaag was het dan zover; de grote schoonmaak! Met acht vrijwilligers hebben we toen vol enthousiasme een flinke slag kunnen maken. Jammer genoeg hadden we twee afmeldingen wegens ziekte, anders waren we nog verder kunnen komen.
Het krachthonk, de massageruimte en alle toiletten hebben een grondige schoonmaakbeurt gekregen en ook in de keuken is al een groot deel gedaan. Bedankt dames!

Helaas is het nog niet gelukt om het helemaal af te ronden. Binnenkort zullen we dan ook nog een datum inplannen om ook de rest nog even goed aan te pakken. Je kunt je hiervoor nu al via e-mail aanmelden! Deze vervolg schoonmaakdag zal dan weer plaatsvinden op een zaterdagochtend vanaf 10.00 tot ongeveer 14.00 uur, zodat je verder nog wat aan je dag hebt. Voor koffie, thee en een broodje wordt gezorgd! Zodra er een datum bekend is, laten we dit op de gebruikelijke manier via e-mail weten.
Verder hebben zich inmiddels ook vijf personen aangemeld voor de wekelijkse schoonmaak van de vijf toiletten die ons clubgebouw rijk is. Op deze manier houden we het goed bij, wat natuurlijk veel hygiënischer is. Hiervoor kun je je ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aanmelden. Hoe meer mensen we hiervoor hebben, hoe minder vaak je aan de beurt bent.
We hopen weer op veel aanmeldingen en hierbij nog even extra aandacht voor de heren, ook jullie zijn uiteraard van harte welkom!

Groetjes,
Denise en Bianca

 

 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Apr 2020 | jan.2020 | nov.2019 |

Volg ons op Twitter
Praat mee op Disqus
Volg ons op Facebook