Foto's van de CK2012 - klik hier

We hebben een geweldige dag gehad met de gezamenlijke clubkampioenschappen (CK2012) !

Dit keer waren voor het eerst de programma's verdeeld over twee dagdelen voor de pupillen en de overige atleten. 's Ochtends mochten de pupillen het spits afbijten, terwijl 's middags de overige atleten zich konden bewijzen. Dit had als voordeel dat voor de meesten de wedstrijd niet de hele dag heeft geduurd, maar toch een hele belevenis is geweest.

Midden op de dag, waarbij dus vrijwel alle deelnemers en veel toeschouwers aanwezig waren, vond de huldiging van de podiumatleten van NEA Volharding en podiumatleten van AV Edam plaats, die evenals vorig jaar letterlijk "in het zonnetje zetten" was. Een strak chronoloog met een pauze, dus publiek en atleten konden onder genot van een hapje en drankje alles volgen.

Namens het bestuur wil ik graag iedereen die zijn bijdrage geleverd heeft aan deze zeer geslaade dag, daarvoor bedanken.
Niet in de laatste plaats AV Edam, die op voortreffelijke wijze het wedstrijdsecretariaat voor hun rekening genomen heeft.

Ray Vletter,
voorzitter

 

P.S.: Er zijn veel foto's gemaakt door Monique Ferron die je hier kunt bekijken. Heb je zelf ook nog mooie foto's die je wilt delen? Stuur dan even een bericht naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

P.S.S.: Ook door Timo Kwakman van AV Edam zijn veel foto's gemaakt - kijk maar.

 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Aug. 2023 | mei.2023 | feb.2023 |