NEA is behalve op de web site ook actie op en via diverse andere media, zoals Facebook en Twitter. Ook kun je gemakkelijk op de site inloggen als je al een account hebt op MS-Live, Google, Twitter of Facebook.

Volg av NEA Volharding op de website, maar ook op:
? twitter ? ? rss ? ? facebook ? ? hyves ?

Klik maar op de pictogrammen als je direct een kijkje wil nemen. Als je meer wilt weten over deze sites kun je ook zweven over de links die er onder staan - met de vraagtekentjes.

Tip van de redactie: Neem een Twitter account als je dit al niet hebt - dit gebruiken we steeds vaker

 

En wist je dat je nu ook heel makkelijk kan inloggen op de website via je:
inloggen met twitter inloggen met google inloggen met ms-live inloggen met hyves inloggen met linkedin

 

Inloggen op de web site biedt je een aantal voordelen, zoals het zelf kunnen plaatsen van tekst. Om in te kunnen loggen moet je wel geregistreerd zijn en dit was voor sommigen toch net iets te moeilijk. Daarom hebben we het nu makkelijk gemaakt.

Als je al geregistreerd bent bij één van bovenstaande sites, dan kun je daarvan gebruik maken om in te loggen op de NEA site!

Klik daarvoor in het NEA hoofdmenu op "inloggen" en dan direct op het pictogram van de service die je wil gebruiken om in te loggen (zie onderstaande schermafdruk).

Bij de eerste keer wordt je automatisch geregistreerd en ingelogd op de NEA site. Je kunt nog niet direct van alle extra's gebruik maken, maar zodra je registratie is goedgekeurd kun je dat wel.

Het is bij iedere service iets anders geregeld, maar het komt er op neer dat je eenmalig toestemming moet geven om deze vorm van inloggen toe te staan. Dit kan te allen tijde weer worden ingetrokken. Er worden geen gegevens uitgewisseld tussen de sites.

Voor Twitter ziet dat er zo uit:

LoginRadius4NEA is de naam waarmee NEA bekend en geregistreerd is bij Twitter

App authoriseren - klik hierop om de koppeling te maken

 

 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Sep. 2022 | jun.2022 | mrt.2022 |

Volg ons op Twitter
Praat mee op Disqus
Volg ons op Facebook