NEA jeugd Meet & Greet met Nederlands kampioene Sharona BakkerZondag 17 juni 2012, na de competitietraining ging er een groep van 14 pupillen op weg naar het Olympisch Stadion in Amsterdam, gekleed in herkenbare NEA kleding want de TV was tenslotte aanwezig.

Helaas hebben we Sharona Bakker niet "live" nederlands kampioen zien worden, maar dat werd later die middag goed ingehaald met applaus, handtekeningen uitdelen en foto' s voor het fotoboek, toen zij haar medaille kwam laten zien. We hadden heel erg mooi weer en we zaten op de tribune aan de kant waar alle finishes waren van de diverse loopfinales. En er waren zeer spannende finales bij! Menig NEA lid, ex lid of half lid hebben we met zijn allen aangemoedigd en we hebben ons enorm vermaakt. Natuurlijk hadden we de vlag opgehangen van NEA en nu maar hopen dat ie in beeld komt als de samenvatting op TV komt......

Al met al hebben de kids, maar zeker ook de ouders genoten van een geweldige dag, ik denk dat sommigen al droomden van het feit dat ze hopen dat ze over 10 jaar daar ook zullen staan! Goed blijven trainen dus.....!!!!

Dus: Amber, Linda, Lotte, Evelyn, Thomas, Ties, Cody, Nikki, Milou, Luuk, Roel, Laura, Bas en Ismay.........blijf dromen en trainen en wie weet in 2022 tot weerziens in het Olympisch.....

Ook wil ik met name Jeroen en Denise bedanken voor het regelen van alles en ook de andere ouders en trainers die gezorgd hebben dat we veilig heen en weer konden rijden.

Sportieve NK groetjes,

Irene

 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Sep. 2022 | jun.2022 | mrt.2022 |

Volg ons op Twitter
Praat mee op Disqus
Volg ons op Facebook