leukstesportvereniging-2012

Stem op onze vereniging en maak kans op één van de reizen naar Londen tijdens De Olympische Spelen en een iPad2!
Voor elke stem keren organisatie en sponsors € 0,05 uit aan een goed doel naar keuze. Je kunt kiezen uit de volgende drie goede doelen; Right To Play, Stichting Spieren voor Spieren en Kika.

We kunnen een titel winnen voor de vereniging met de meeste stemmen en een titel voor de beste cijfers voor zaken die met de sfeer op onze vereniging van toepassing zijn.

Bij het stemmen kunnen ook cijfers geven voor de sfeer, gezellige leden, enthousiaste vrijwilligers en een positieve uitstraling. Er kan een titel gewonnen worden voor de beste cijfers en een titel voor de meeste stemmen. De winnaars van de gemeente Purmerend gaan door naar de verkiezing van de provincie. De provinciewinnaars horen tijdens een Award uitreiking wie de landelijke winnaar is.
Er kan tot en met 30 juni worden gestemd via www.leukstesportvereniging.nl. Voor iedere stem keert de organisatie samen met haar partners € 0,05 uit aan een goed doel naar keuze. Iedereen die stemt kan kiezen uit de volgende drie goede doelen: Kika, Spieren voor Spieren of Right To Play.
De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer Spar, Eurosport, Vote Company en de maatschappelijke partners Kika, Spieren voor Spieren, Right To Play en Spieren voor Spieren. 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Jun 2020 | apr.2020 | jan.2020 |

Volg ons op Twitter
Praat mee op Disqus
Volg ons op Facebook