Beste NEA leden,

We hebben geen penningmeester meer! Hierdoor komen vele activiteiten stil te liggen. Wij zoeken daarom op korte termijn een nieuwe penningmeester.
Als penningmeester ben je onderdeel van het bestuur die uit een voorzitter, secretaris en bestuurslid TC & WOC bestaat. Je staat er dus zeker niet alleen voor.

 

NEA Volharding heeft per 28 Juni geen penningmeester meer.

Dit betekent o.a.:

  • Geen inschrijving voor wedstrijden;
  • Geen nieuwe materialen;
  • Geen vergoeding aan de trainers;
  • Geen inkomsten;
  • Geen afdracht van de contributie;
  • Geen kamp voor pupillen en junioren.

Met andere woorden: zonder penningmeester kan NEA Volharding niet functioneren.
Het is dus zeer noodzakelijk dat iemand binnen de club deze taak op zich wil nemen.

De functie vraagt om een inzet van ongeveer 2 uur per week met daarnaast 1 vergadering per maand. Je neemt plaats in een gemotiveerd bestuur met een voorzitter, secretaris, bestuurslid TC en een bestuurslid WOC. Samen zorgen we ervoor dat de ruim 300 leden kunnen blijven sporten.

Omdat de invulling echt noodzakelijk is, is het uiteraard bespreekbaar om de functie zo klein mogelijk houden. Denk daarbij aan het opsplitsen van de functie of het deels laten uitvoeren van de jaarcijfers door derden. Mocht u vragen of interesse hebben naar aanleiding van de vacature dan kunt u ieder bestuurslid aanspreken of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Namens het bestuur,

 

Erwin Meurs
Voorzitter

 


 

 

Afgelopen weekeinde bereikte ons het trieste bericht, dat ons bestuurslid en Lid van Verdienste Bob Mulder is overleden. Bob was 67 jaar en laat drie dochters achter.

Bob was meer dan 30 jaar vrijwilliger bij onze atletiekvereniging.

(tekst gaat verer onder afbeelding)

Beste leden en ouders/verzorgers van leden, beste sportvrienden,
Allereerst namens het bestuur de wens dat het iedereen goed gaat.

Afgelopen dinsdag, 21 april, heeft Premier Rutte in de persconferentie (mede gebaseerd op het advies van het Outbreak Management Team) bekend gemaakt dat er per 29 april een gedeeltelijke versoepeling is van de huidige, algemeen geldende coronamaatregelen voor de sportsector.

Beste leden van AV NEA, beste sportvrienden,

In aanvulling op onze vorige update inzake Corona delen we jullie mee dat in ieder geval t/m 28 april de eerder genomen maatregelen van kracht blijven: er zijn in ieder geval t/m 28 april geen trainingen en wedstrijden op de baan van NEA.

Beste leden van AV NEA, beste sportvrienden,

Op 11 maart berichtten wij dat in ieder geval t/m 31 maart alle activiteiten van NEA stil zouden liggen, en dat wij op 23 maart een update zouden geven. Inmiddels is Nederland nog steeds in de ban van het corona virus. NEA volgt uiteraard de aanbevelingen van de rijksoverheid. Dat betekent dat in ieder geval t/m maandag 6 april de eerder genomen maatregelen van kracht blijven: er zijn in ieder geval t/m 6 april geen trainingen en wedstrijden op de baan van NEA.

In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

In navolging van die maatregelen heeft NEA besloten dat:

  • Er in de periode van vrijdag 13 maart tot en met dinsdag 31 maart geen trainingen en wedstrijden zijn op de baan van AV NEA
  • De Algemene Ledenvergadering, die gepland was op Maandag 30 maart, zal tot nader order wordt uitgesteld.

Uiterlijk op 23 maart zullen wij onze leden informeren of de maatregelen na 31 maart worden verlengd, worden aangepast of worden opgeheven.

Excuus voor de overlast, wij rekenen op uw begrip.


Bestuur AV NEA

 

 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Jul 2021 | apr.2021 | feb.2021 |

Volg ons op Twitter
Praat mee op Disqus
Volg ons op Facebook