Drie keer goud en brons! Een kort verslag van onze NK Masters op 13/14 juni 2015 in Zierikzee.

André, Kees, Esther en ik arriveerden op vrijdag voor onze wedstrijden in Zierikzee. André kon in verband met blessures niet aan zijn onderdelen deelnemen. Kees begon ondanks een vlak voor de NK opgelopen bovenbeen blessure aan zijn onderdelen.

Dat lukte niet met polsstokhoogspringen en 400 meter horden, maar discus en hoogspringen gingen ondanks de pijn prima. Deze inzet van kees is met een hoogte van 1.40 meter een een bronzen plak bij het hoogspringen beloond!

Esther schitterde op haar eerste NK op de 100 meter met een 4e plek en een PR. Dat belooft nog veel voor de komende NK`s, EKs` en WK`s.

Ikzelf was met mijn zes onderdelen, gelijk verdeeld over de twee dagen, redelijk tevreden. Op de 100 meter horden, de 400 meter horden en het verspringen was de opbrengst totaal 3 X goud. Dit is ook te danken aan het teleurstellend aantal deelnemers maar wel het behalen van de medaille limiet.

Het is nu te hopen dat de blessures overgaan en geen nieuwe meer opgelopen worden, dan kunnen wij van onze wedstrijden op de WK Masters in augustus in Lyon genieten.