Zondag 14 april was het dan eindelijk zover, de NEA-masters mochten los en konden gaan laten zien wat ze in hun mars hadden!
De hele winter hadden ze staan beulen in het krachthok en/of staan revalideren na de zoveelste blessure. Zou al die moeite en al die inzet er nu eindelijk eens uitkomen?

Aan het weer heeft het niet gelegen ook al kwam het zonnetje er maar moeizaam door die dag en aan de inzet van iedereen ook niet. De tegenstand was echter pittig maar gelukkig hadden we de nodige voordeel van de age-grading (=leeftijdcompensatie).
Andre beet het spits af met een licht teleurstellende 12.86 sec op de 100m, Kees keilde de speer naar 35,67m en Uli kogelde 9,67m ver.

Bram liep een gedegen 1500m en had nog ruimte over voor een eindspurt en Jeroen deed het als rookie (in de competitie) uitstekend op de 800m. Marco liep een indrukwekkende inhaalrace op de 5.000m. Andre revancheerde zich prima en liep een aanvallende 400m en Uli wierp het frêle lijf 4,69m ver het zand in, Kees wist met wat mazzel de 1.45m te slechten op hoog en wierp de pannekoek naar 27,44m.
De heren Jeroen, Andre, Uli en Bram liepen tenslotte nog een spetterende Zweedse aflossing waarbij vooral de inbreng van Andre in positieve zin opviel.
Alle supporters bedankt voor de aanmoedigingen en Bren voor het jureren. Waar dit alles toe geleid heeft in de landelijke stand, leest u later op deze website.

Groeten,
Kees Meijer