NEA's got talent

Op 16 september stonden er weer ruim 60 enthousiaste ouders op de baan om mee te doen aan de Ouder-Kind-Training. Bij sommige ouders bespeurden we wat zenuwachtigheid, hoewel ze dachten het goed te verbergen.

NEA_Ouder-Kind-Training_2011

 

 

 

 

 

Bij het fluitje gingen zo'n 140 à 150 pupillen en ouders hun rondjes inlopen. De ene ouder ging het wat makkelijker af dan de andere, maar ze deden allemaal hartstikke goed mee. Hier en daar werd zelfs een opa gespot.

Op hoogspringen na passeerden alle pupillendisciplines de revue; na het inwerken deden ze bij de mini's estafette en een spel, de C's gingen verspringen en balwerpen, de B's deden een estafetteparcourtje en balwerpen, de A1's hadden zelf drie onderdelen: een parcourtje, verspringen en kogelstoten en de A2's gingen speerwerpen als voorbereiding op hun juniorentijd en een coupertest. De trainers en pupillencommissie waren verbaasd over het talent wat er rond liep en het enthousiasme waarmee de ouders meededen.

Na de training stond er voor iedereen een bekertje thee of water klaar met een lekkere koek erbij. De inzet van de ouders werd beloond met een oorkonde, het bewijs dat ze deze training goed hadden doorstaan.