Zaterdagmiddag 10 september, de kantine is omgetoverd tot een ware disco, helemaal donker en met echte discoverlichting. Omdat het pupillenweekend vanwege de slechte weersvoorspelling was afgelast hadden we besloten een gezellige discoavond te houden. Tegen zes uur komen de eerste discogangers aan.

NEA pupillendisco 2011

Inmiddels wordt in de keuken al hard gewerkt aan ruim 60 porties patat met frikandellen. Totdat er gegeten kan worden spelen de pupillen lekker op de baan; voetballen, swinx-en, tafelvoetbal en zandhuizen bouwen voor de NEA mascottes.

NEA web disco award

 

Na het eten gaat de muziek aan en kan er gedanst worden, maar door het mooie warme weer spelen de kinderen liever buiten. Geen probleem, als ze het maar naar hun zin hebben. Een aantal C meisjes maakt wel flink gebruikt van de dansvloer vooral Lisa gooide de beentjes flink los en heeft bij deze dan ook NEA web dance-award gewonnen.

Om half negen werden de mini tot B pupillen opgehaald, voor hun zat deze gezellige avond er weer op. Ze kregen allemaal nog een mooie mondharmonica mee als cadeau, leuk voor de ouders :-).

 

Nu was het tijd voor de afterparty voor de A pupillen. Een beetje hangen binnen en buiten de kantine - gedanst werd er niet - was eigenlijk het leukst op deze afterparty, tot het limbodansen begonnen. Dat was een groot succes, de uitdaging was natuurlijk wie het het langste volhield. Linda of Amber (lastig hoor zo'n tweeling), Thomas en Sem wonnen alledrie een potje limbodansen. Tegen tien uur kwamen de eerste ouders de pupillen weerhalen. Ook de A's kregen allemaal een mondharmonica mee.

Al met al kunnen we zeggen dat de disco, een alternatief voor het afgelaste pupillenweekend, een succes is geweest. Bedankt weer voor alle vrijwilligers. We hopen natuurlijk dat we volgend jaar wel weer een pupillenweekend kunnen houden.

Nog meer foto's van de disco vind je hier.