Op zaterdag 10 september vertrokken we met 32 pupillen naar AV Hollandia in Hoorn om te strijden om de wisselbeker Gerrit Vos Bokaal.

NEA wint Gerrit Vos Bokaal 2011

We hadden op  bijna elke categorie weer toppers aan de start staan en ook hadden we vier estafette teams waarvan zelfs twee MPC teams.

De uitslagen kun je hier vinden.

De MPC van Nea waren sowieso weer in overvloed aanwezig, dat is een leuke groep enthousiaste meiden.
Het weer zat mee, het zonnetje scheen lekker en de sfeer was weer goed. Ook al was het een wedstrijd net na de vakantie en was er dus niet op en top getraind de afgelopen weken, menig atleet ging weer met vette pr’s naar huis, verbeteringen van persoonlijke prestaties op hoog, ver, bal, kogel, sprint en 600/1000m werden hier en daar flink verbeterd.
Na een gezellige zonnige dag begon de prijsuitreiking. Samira, Thyra, Rosaly, Jeroen, Mellani, Bas, Sem en Noa gingen er met een medaille vandoor. Jammer dat de prijsuitreiking weer erg lang duurde, altijd bij Hollandia. Maar uiteindelijk werden we wel beloond met de prachtige einduitslag van de dag, Nea won de Gerrit Vos Bokaal !!! We mogen de prachtigewisselbeker een jaar in onze kantine hebben en natuurlijk gaan we volgend jaar weer om de bokaal in onze handen te houden. De Nea pupillen die er nog waren namen de bokaal blij in ontvangst en hadden een mooi verhaal voor ‘s avonds bij de disco, want de dag was nog niet voorbij ...

 

NEA pupillendisco 2011