Opnieuw hadden zich 57 pupillen ingeschreven voor deze competitiewedstrijd, de 3e van het seizoen. Het beloofde weer een sportieve dag te worden met zoveel kanjers op het veld.

foto

 

 

 

 

Even voor de wedstrijd startte was er een herdekkingsdienst voor de oprichter van AV Hollandia. De voorzitter sprak mooie woorden in echte kindertaal, het was tenslotte een pupillenwedstrijd.

Na de minuut stilte gingen eerst de estafette teams van start. In de eerste serie stonden één JMP en drie MPC teams, geweldig! In totaal had NEA weer 12 snelle estafette teams aan de start.

We hadden weer een echt NEA kamp ingericht met de blauwe tent en de vlaggen en alle kinderen, ouders, broertjes/zusjes, opa's en oma's kwamen er gezellig bij zitten. Tussen de nummers door speelden de kinderen lekker met elkaar op het veld of in de bosjes en iedereen vermaakte zich opperbest. Af en toe viel er een spetter (regen kon je het niet noemen) en voor de rest van de dag hebben we weer een heerlijke zonnige dag gehad.

Enkele uitschieters van de dag: de grote hoeveel meisjes pupillen C; Sophie (MPB) op de 1000m verbaasde iedereen met haar vliegende start, wat ging ze hard zeg. Ze won uiteindelijk de serie niet, ze werd derde, maar had wel alle aandacht opgeëist; Nikki - met haar gekneusde duim en Nina (MPA2) die ook van zich lieten zien tijdens de 1000m. Nikki kon meteen door naar de EHBO, waar ze met een mitella vandaan kwam; Jousri en Jeroen (JPB) die allebei 1.15m hoog sprongen! Alle JPB sprongen trouwens heel goed; drie JPA2 op het podium

De wedstrijd was weer goed georganiseerd zoals altijd bij Hollandia, alleen de prijsuitreiking duurde wat te lang naar ieders zin. Pas rond zessen gingen de laatste NEA'ers van de baan weer richting Purmerend.

Aan alle pupillen die hebben meegedaan aan de competitiewedstrijden, het was weer een gezellig seizoen en we zijn blij dat jullie erbij waren.