De laatste dag van het jaar zijn er altijd nog een paar leuke wedstrijden om het jaar sportief af te sluiten. Arwen was naar het stormachtige Aartswoud gegaan voor de Oudejaars Dijkenloop. En werd daar eerste meisje op de 4km! Ze had geen last van het monster in haar hoofd. Wat een prachtige afsluiting van het jaar!

 

In Soest bij de Sylvesterloop waren Dave, Maartje en Jelle er namens de pupillen en Eline en Ângelo namens de junioren. Het parcours was zwaar, veel zand en een stuk bos. In het bos stonden de paden vol met water en blubber, de sneeuw van 2 weken geleden hadden het parcours loodzwaar gemaakt. Ook waren er veel valpartijen te zien. Je kwam sowieso vies over de finish.

Maartje en Dave startte als eerste bij de pupC, ze begonnen wat rustig aan de 1200m, waar Dave bij  het ingaan van het bos omver geduwd werd en viel. Maar een inhaalrace volgde en een spannende strijd onderling. Maartje won deze net voor Dave, overall werden ze 11e en 12e. Maar beide 6e in hun eigen categorie bij de jongens en meisjes.

Jelle liep bij de jongens pupA. Een grote groep en Jelle kwam in het bos niet lekker uit bij 1 van de grote plassen en gleed uit en viel vol in de blubber, maar zoals een echte atleet doet, is hij opgestaan en gewoon weer door gegaan. Een eindsprint zat er dit keer niet in, maar een hele knappe 37e plaats.

Eline maakte er een spannende wedstrijd (2000m.) van bij de meisjes JunC.  In een sterk deelnemersveld 4e geworden, dezelfde tijd als nr 3, maar die kwam net iets eerder over de finish, dat was toch wel balen, maar toch een geweldig prestatie.

Ângelo liep bij de jongens JunB als eerste jaars B mee. Ook daar een heel sterk deelnemersveld, met veel specialisten. Een wedstrijd over 4.000m. Het tempo lag voorinm heel erg hoog. Hij heeft zn eigen tempo gelopen en is 46ste geworden.