Hier is de Pupillennieuwsbrief van januari 2017. Lees alles over:

 • Beemsterkaasloop
 • Trainingen in de vakantie
 • Indoor wedstrijd
 • Pupillen indoor in Apeldoorn

Beemsterkaasloop

Aanstaande vrijdag 20 januari zou de koppelloop van de Beemsterkaasloop plaatsvinden. Door de huidige weersomstandigheden is deze wedstrijd verplaatst naar vrijdag 27 januari! De Mini en B en C pupillen lopen 2 x 400 meter en de A pupillen 4 x400 meter. Iedereen start gewoon met zijn/haar ploeg met trainen, tijdens de training loopt iedereen zijn afstand met zijn eigen groep, natuurlijk voorzien van een wedstrijdnummer. De laatste Beemsterkaasloop is op vrijdag 10 februari 2017, voor de Mini en C pupillen 800 meter. B pupillen 1200 meter en A pupillen 1600 meter.

Alvast weer ontzettend bedankt voor alle hulp ouders, bekenden enz. want daardoor kunnen we dit mogelijk maken. De tijdsplanning is strak, dus houdt u er rekening mee dat de training iets langer kan duren.

WINTER/CROSSCOMPETITIE

Op zaterdag 04 februari 2017 (Anna Paulowna) is de laatste crosswedstrijd van dit seizoen. De finale (alleen op uitnodiging) is op zaterdag 11 maart 2017. Je maakt kans op de finale als je minimaal 2 van de 3 wedstrijden hebt meegedaan.

De trainingen voor de cross zijn op de zondagen van 11.00-12.00 uur op het Trimpad in de Wheermolen. De trainingen zijn niet verplicht, maar alleen voor diegene die ook meedoet aan de wedstrijd. Van te voren aanmelden is niet nodig. De zondag na een wedstrijd is er geen training.

TRAINING TIJDENS DE VOORJAARSVAKANTIE

De training tijdens de voorjaarsvakantie gaat gewoon door! Op vrijdag 17 februari zal de pupillencommissie niet aanwezig zijn.

DATA INDOOR WEDSTRIJDEN

Er kan nog tot de eerste week van februari opgegeven worden voor zaterdag 18 februari 2017 Phanos Indoor Ookmeerhal in Amsterdam (opgeven via pupillencommissie)

Vanaf 23 januari kan er ingeschreven worden voor Zondag 12 maart 2017 de Indoor Apeldoorn (let op, opgeven via atletiek.nu)

In de bijlage onderaan deze nieuwsbrief leest u alle informatie hierover.

Voor meer wedstrijden buiten de regio zie de wedstrijdkalender op de website (onder kopje pupillen). Hiervoor kun je zelf inschrijven via atletiek.nu

DOORGEVEN VERANDERING GEGEVENS

Regelmatig wordt de pupillencommissie geconfronteerd met verouderde telefoon, mail of adresgegevens van leden. Als uw gegevens veranderen geef ze alsjeblieft zo spoedig mogelijk door aan ons! Ook als u weggaat tijdens de training laat even een telefoonnummer achter waar u op te bereiken bent. Het komt wel eens voor dat er een ouder van een pupil met spoed telefonisch bereikt moet worden.

LAATSTE PUNTJES

 • Verzoekje, opgave voor wedstrijden alleen via de pupillencommissie en NIET rechtstreeks bij het wedstrijdsecretariaat of de organiserende vereniging. Tenzij anders in onze nieuwsbrief vermeld.
 • Mocht je verhinderd zijn voor een wedstrijd, dit graag melden bij de pup club. Dit voorkomt onnodig wachten.
 • Afmelden van een wedstrijd als de inschrijving al gesloten is, dan is het wedstrijd geld gewoon verschuldigd. Graag hier rekening mee houden.
 • Het komt nog steeds voor dat er geen kantinebezetting tijdens de training is. Achter de bar hangt een schema waar u zich op aan kunt melden voor de kantine dienst. Goed voor de vrijwilligers uren! (de pupillencommissie schenkt geen koffie/thee voor ouders)
 • Vergeet geen bidon mee te nemen naar de training!

Groetjes,

De pupillencommissie (mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.),

Sandra, Wendy en Marianne – bemanning pupillentafel, opgave nieuwe leden, opgave wedstrijden en organiseren

activiteiten e.d. Yvonne – PR Klassement (zomerseizoen)

Trainerscoördinatoren pupillen Pim, Lisette en Martin Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

*************************************************************************************************************************

Extra informatie m.b.t. indoor wedstrijd Apeldoorn.

Geachte lezer,

Het is eindelijk zover! De inschrijving voor de Nationale Pupillen Indoor 2017 gaat worden geopend. En wel op maandag 23 januari 00:01 uur. De inschrijving zal geopend zijn t/m 19 februari 23:59 uur. Maar... we hebben wel een maximumaantal deelnemers dat wij kunnen toelaten tot de wedstrijd. De toelating geschiedt op volgorde van inschrijving, dus wees er snel bij!

Inschrijfprocedure

Inschrijven is enkel mogelijk via www.atletiek.nu!

Bij de inschrijving is het ook belangrijk dat je direct betaalt via Ideal. Wanneer een betaling nog niet in orde is, is jouw inschrijving nog niet compleet. Bij het bereiken van het maximum aantal deelnemers behoudt de organisatie zich het recht voor om de incomplete inschrijvingen te verwijderen om plek te creëren voor anderen. Na inschrijving is het niet mogelijk om bij een afmelding het geld terug te storten.

Tijdschema en groepsindeling

Na sluiting van de inschrijving zullen wij z.s.m. het tijdschema opstellen en de groepsindelingen maken. Dit vergt echter wel wat tijd bij zo'n grote wedstrijd. Zo gauw deze bekend zijn, zullen wij deze publiceren op www.atletiek.nu en de sociale media!

De pupillen zullen overigens door groepsbegeleiders vanuit de organisatie worden begeleiden bij en tussen de onderdelen. De ouders/verzorgers en trainers kunnen de wedstrijd volgen vanaf de tribunes.

Toeschouwers

In tegenstelling tot de meeste andere wedstrijden zijn wij, gezien de hoge kosten voor onder ander het huren van Omnisport, genoodzaakt entreegeld voor toeschouwers te vragen. Dit zal 5 euro bedragen. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Andere zaken

Middels deze mail willen we u gelijk op de hoogte stellen van een aantal zaken waar wij als organisatie druk mee zijn geweest de laatste tijd.

 1. We hebben onze website www.indoorapeldoorn.nl weer helemaal ge-update voor 2017. Zie voor alle belangrijke info over deze wedstrijd de pupillenpagina's op deze website.
 2. We hebben ons gevestigd op enkele social media. Volg ons op twitter en/of facebook voor de laatste info en updates. Wij hopen u op deze wijze weer voldoende op de hoogte te hebben gesteld en terug te zien op 12 maart in het Omnisportcentrum te Apeldoorn.

Met Vriendelijke Groet,

Renée en Verena

Organisatie Intersport Jonker Nationale Pupillen Indoor