Er is weer een heleboel gebeurd bij de pupillen en er staat ook nog een heleboel op het programma de aankomende tijd. Lees daarom snel de nieuwste Nieuwsbrief voor de pupillen:

 • wedstrijden
 • trainingen
 • OJC
 • PR klassement
 • pupillenweekend

 Inmiddels hebben we het wok avondje met alle pupillen alweer achter de rug. Het was een gezellige avond met een ruime opkomst en er is heerlijk gegeten door onze pupillen. 

De openingswedstrijd op 28 maart op onze baan was ondanks de harde wind goed verlopen. Het was weer een geslaagde dag.  Afgelopen zaterdag 16 april was de eerste competitiewedstrijd voor onze pupillen in Zaandam-Zaanland. Onze pupillen waren weer goed vertegenwoordigd en hebben weer hele goede prestaties neergezet. Als u de uitslagen nog eens wilt nalezen kijk dan op atletiek.nu .

De volgende competitiewedstrijden zijn:
Zaterdag 28 mei 2e competitiewedstrijd op onze eigen baan.
Zaterdag 02 juli  3e competitiewedstrijd SAV Grootebroek.

Inschrijven bij ons aan de pupillentafel  voor deze wedstrijden kan nog steeds.
Om mee te doen met de finale op 17 september (op uitnodiging) moet je minimaal 2 van de 3 wedstrijden meedoen.

Voor de competitiewedstrijd op onze eigen baan op 28 mei zijn we nog op zoek naar juryleden en mensen achter de bar om deze dag weer tot een succes te maken. Deze uren tellen ook mee als ledentaken. Vele handen maken licht werk! Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

EXTRA TRAININGEN VOOR DE ZOMERCOMPETITIE
Op zondag 22 mei en zondag 26 juni zijn er extra trainingen ingepland van 11.00 uur tot 12.00 uur op de baan om te oefenen voor de zomercompetitie. Deze trainingen zijn voor de pupillen die ook meedoen aan de competitie. Er zal extra geoefend worden voor de estafette en de onderdelen. Meedoen is vrijblijvend, maar zeker een aanrader en vinden plaats bij NEA. Opgeven is niet nodig.

DATA DIVERSE WEDSTRIJDEN

 • Zaterdag 30 april Amsterdams Baan circuit Olympisch Stadion, opgeven via de pupillentafel. (sluiting 22 april) Het Amsterdams Baan Circuit is een reeks baan atletiek wedstrijden in Amsterdam en Amstelveen. De wedstrijd bestaat uit diverse programma’s een jeugd programma met een meerkamp. De eerste is op zaterdag 30 april en de overige drie wedstrijden zijn op vrijdagavond, 13 mei bij AV ATOS , 03 juni AV Startbaan  en 10 juni bij Feniks Meer informatie te vinden op http://amsterdamsbaancircuit.nl/ Er kan per wedstrijd ingeschreven worden.
 • Donderdag (avond) 16 juni 44e Stadsverwarming Purmerend Purmerbosloop Purmerbos, opgeven ter plaatse.
 • Zaterdag 18 juni CD Mini Bokaal Hoorn, opgeven via de pupillentafel.

Bij deze losse wedstrijden zullen niet standaard trainers of de pupillencommissie aanwezig zijn. Dit kan inhouden dat jezelf je nummer moet ophalen.

TRAINING TIJDENS MEIVAKANTIE
Tijdens de Mei-vakantie gaat de training op woensdag en vrijdag gewoon door!

PR KLASSEMENT
Er kan nog steeds worden opgegeven voor het PR Klassement. Opgeven kan bij Bianca Buis, aan de pupillentafel. Zij houdt van de opgegeven pupillen de persoonlijke record scores bij van het hele zomerseizoen. Degene met de beste pr aan het einde van het seizoen valt in de prijzen. Voor iedereen die mee doet, is er bij de uitreiking van het pr klassement een leuke attentie en een certificaat met de pr uitslagen erop vermeld. Kosten bedragen € 4, -. Graag contant betalen bij de pupillentafel.

OJC
Zoals in de vorige nieuwsbrief werd aangegeven komt er ook dit jaar weer een Onderlinge Jeugd Competitie(OJC). De OJC is een wedstrijd die gehouden wordt voor alle pupillen tijdens de training. Op 4 verschillende trainingsavonden, namelijk op vrijdag 20 mei, woensdag 8 juni, vrijdag 24 juni en woensdag 6 juli. Om mee te kunnen dingen voor de prijzen moet een pupil tenminste bij 3 van de 4 avonden aanwezig zijn. Natuurlijk is het beter voor de puntenopbouw om alle wedstrijden mee te doen, maar het gaat vooral om de laagdrempeligheid, dus als de pupil op de genoemde datum aanwezig is doet hij/zij sowieso mee aan de wedstrijd, ook al is het maar 1 keer.  

Bij de diverse onderdelen hebben we hulp nodig van ouders/verzorgers, hiervoor vragen wij jullie medewerking. Helemaal niet ingewikkeld maar vooral ook gezellig. Wie zou er tijdens de training kunnen helpen op de bovengenoemde data? Laat het weten bij de pupillentafel. Uiteraard tellen deze uren ook weer als ledentaken. Wij hopen dit jaar net zo’n succes van de OJC te maken als vorig jaar!

PUPILLENWEEKEND
Iedere pupil kan zich, zoals ieder jaar, vanaf nu opgeven voor het pupillenweekend. Deze staat gepland op zaterdag 11 juni vanaf 13:00 uur tot zondag 12 juni 10:00 uur. Hopen op mooi weer!! Kosten bedragen € 8,00 per pupil.

De mini’s en C pupillen mogen niet blijven slapen. Zij moeten zaterdagavond weer opgehaald worden na het diner (20.00 uur). Vanaf de B pupillen mogen de kinderen blijven slapen op het veld als zij dat willen. Voor het slapen moeten zij zelf voor tentjes zorgen. Wel willen wij graag horen wie er een tent mee brengt, en wie daar in gaan liggen. Zo nodig bemiddelen we een beetje. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er iemand in zijn eentje ligt terwijl de andere gezellig met een groepje in een tent slapen. Natuurlijk kunnen we voor de zaterdag weer de nodige hulp van diverse ouders gebruiken, wilt u ons helpen? Geef u dan op aan de pupillentafel.

NEA GAAT VOOR GEZONDE KANTINE
In maart is onze vereniging gestart met het project de Gezonde Sportkantine. Doel van het project is sportverenigingen te stimuleren gezonder eten en drinken aan te bieden en de gezonde keuze de makkelijke keuze te laten zijn.

DOORGEVEN VERANDERING GEGEVENS
Regelmatig wordt de pupillencommissie geconfronteerd met verouderde telefoon, mail of adresgegevens van leden. Als uw gegevens veranderen geef ze alsjeblieft zo spoedig mogelijk door aan ons! Ook als u weggaat tijdens de training laat even een telefoonnummer achter waar u op te bereiken bent. Het komt wel eens voor dat er een ouder van een pupil met spoed telefonisch bereikt moet worden.

LAATSTE PUNTJES

 • Verzoekje, opgave voor wedstrijden alleen via de pupillencommissie en NIET rechtstreeks bij het wedstrijdsecretariaat of de organiserende vereniging. Tenzij anders in onze nieuwsbrief vermeldt.
 • Mocht je verhinderd zijn voor een wedstrijd, dit graag melden bij de pup club. Dit voorkomt onnodig wachten.
 • Afmelden van een wedstrijd als de inschrijving al gesloten is, dan is het wedstrijd geld gewoon verschuldigd. Graag hier rekening mee houden.
 • Het komt nog steeds voor dat er geen kantinebezetting tijdens de training is. Achter de bar hangt een schema waar u zich op aan kunt melden voor de kantine dienst. Goed voor de vrijwilligers uren! (de pupillencommissie schenkt geen koffie/thee voor ouders)
 • Vergeet geen bidon mee te nemen naar de training!
 • Denk aan warme kleding bij koud weer, zoals muts, thermokleding en handschoenen. Bij alle weersomstandigheden gaan de trainingen namelijk gewoon door. Actuele informatie is altijd te vinden via de website http://www.avnea.nl/

Groetjes,

De pupillencommissie (mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.),
Sandra, Bianca, Wendy, Aranea en Marianne – bemanning pupillentafel, opgave nieuwe leden, opgave wedstrijden, opgave wedstrijd stukjes voor op de site en in de krant e.d.
Bianca Buijs – PR Klassement (zomerseizoen)

Trainerscoördinatoren pupillen Pim en Jelle Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.