Afgelopen zaterdag organiseerde AV Wieringermeer de jaarlijkse indoor. Een goed georganiseerde wedstrijd met veel inschrijvingen maar mede door de aanwezigheid van veel vrijwilligers, verliep de wedstrijd strak op schema.

Voor NEA kwamen vandaag in actie: Jay van Wanrooij, Tim Gortzak, Tim Brinkhof, Rowan de Wit, Ivan Nilissen, Mauro Rodrigus, Casper van der Putte, Alyshia Kavehercy en Roxy Mijzen.

Voor een aantal van onze pupillen begon de wedstrijd al om 9 uur. Jay en Tim G (JPC) doen het al heel goed op de onderdelen hoog en kogel. Onderdelen die voor deze jonge pupillen eigenlijk alleen in de Indoor gedaan worden. Jay kwam slechts 7 punten tekort voor het podium, een mooie 4e plaats. Tim eindigde ook keurig op de 11e plaats.

De jongens B-pupillen waren vandaag met zijn drie├źn actief: Tim, Rowan en Ivan deden goed hun best vandaag. In het eindklassement eindigden ze respectievelijk op de 8e, 11e en 18e plaats. Casper en Mauro streden bij de JPA-1 en hoe! Beiden doen het al heel goed bij het hoogspringen: 1,05 voor Casper en zelfs 1.10 voor Mauro. Ook op kogel stootte beide jongens ruim over de 6 meter. De sprint van Mauro is iets beter waardoor hij vandaag zelfs het podium mocht betreden met een prachtige 2e plaats. Casper moest genoegen nemen met de 7e plek.

ALyshia en Roxy waren actief bij de MPA-2. Alyshia liep een zeer goede 40m (6,4) en stootte de kogel al naar 6,38m. Dit zorgde voor een mooie 5e plaats in het eindklassement. Roxy deed een stabiele meerkamp, waarbij ze nog wel wat moeite heeft met dat altijd lastige hoogspringen, waardoor ze op de 16e plaats eindigde.

uitslagen