Zoals jullie van ons gewend zijn, weer een nieuwsbrief met een hoop weetjes.Wij hopen dat iedereen een heel leuk en sportief 2016 heeft bij onze atletiek vereniging  en dat we er met z’n allen weer leuke dingen gaan beleven. Wat staat er er deze maand in de Nieuwsbrief?

 • Cross competitie
 • Indoorwedstrijden
 • Jury cursus
 • Wok avond

WINTER/CROSSCOMPETITIE
Op 8 november zijn de zondag trainingen op het Trimpad (Wheermolen, voorbij de ijsbaan) van start gegaan. Deze trainingen zijn alleen voor pupillen die mee doen aan de Crosscompetitie. De eerste en tweede wedstrijd zijn al geweest. De derde wedstrijd is zaterdag 6 februari bij Dokev te Anna Pauwlona. Opgeven aan de pupillentafel tot uiterlijk 27 januari.

De finale (alleen op uitnodiging) is op zaterdag 19 maart bij AV Wieringermeer. Je maakt kans op de finale als je minimaal 2 van de 3 wedstrijden hebt meegedaan.

INDOOR WEDSTRIJDEN

DATA van indoor wedstrijden (Buiten Noord Holland zelf inschrijven via Atletiek.nu)

 • Zaterdag 20 februari, Indoor Wieringermeer (Sporthal Zuiderzeehal) Hier is een meerkamp die voor iedereen gelijk is namelijk 40meter sprint, Kogelstoten en Hoogspringen. Inschrijven via pupillentafel, graag zo spoedig mogelijk.
 • Zondag 6 maart, Nationale Indoor Pupillen Apeldoorn, Dit kan alleen via Atletiek.nu. Inmiddels doen er al aardig wat NEA pupillen mee, dus kom ook mee, een hele leuke ervaring waarbij je de hele dag begeleid wordt. Je ouders kunnen alles bekijken vanaf de tribune.
 • Zaterdag 12 maart, Indoor Phanos (sportcentrum Ookmeer, Amsterdam) Inschrijven via pupillentafel
 • Zondag 20 maart, Zandvoortrun (Circuitpark Zandvoort) Inschrijven via website.

Wil je graag meedoen, maar zijn er problemen met rijden, kom dan even langs bij de pupillentafel en dan zoeken we een passende oplossing. Tenue is verplicht, maar we hebben vaak een reserve setje klaar liggen. Loop ook dan even langs.

JURYCURSUS VOLGEN
Wie zou het leuk vinden om een jurycursus te volgen? Na het volgen van deze cursus mag je jureren bij wedstrijden. De cursusdagen zijn op zondag 6,13 en 20 maart van 09.00 tot 13.00 uur. Ze worden gegeven door Willem Jan de Boer. De eerst volgende uitdaging zou dan onze openingswedstrijd zijn op maandag 28 maart. Want geen juryleden, ook geen wedstrijd. Dus we zijn heel hard op zoek naar jou!!  Uiteraard vallen deze uren van jureren ook onder de ledentaken. Heb je interesse laat het ons weten! En geef je op bij de pupillentafel.

WOKKEN
Noteer alvast in je agenda: zaterdag 02 april 2016. Ons jaarlijks Wok avondje staat weer op de agenda. Gezellig met alle pupillen wokken. De hoogte van de eigen bijdrage is 8 euro. De overige kosten zijn voor rekening van NEA. Aanvang is 17.00 uur. Opgeven en betalen kan al aan de pupillentafel.

LAATSTE PUNTJES

 • Verzoekje, opgave voor wedstrijden alleen via de pupillencommissie en NIET rechtstreeks bij het wedstrijdsecretariaat of de organiserende vereniging. Tenzij anders in onze nieuwsbrief vermeldt.
 • Mocht je verhinderd zijn voor een wedstrijd, dit graag melden bij de pup club. Dit voorkomt onnodig wachten.
 • Afmelden van een wedstrijd als de inschrijving al gesloten is, dan is het wedstrijd geld gewoon verschuldigd. Graag hier rekening mee houden.
 • Het komt nog steeds voor dat er geen kantinebezetting tijdens de training is. Achter de bar hangt een schema waar u zich op aan kunt melden voor de kantine dienst. Goed voor de vrijwilligers uren! (de pupillencommissie schenkt geen koffie/thee voor ouders)
 • Vergeet geen bidon mee te nemen naar de training!
 • Bij alle weersomstandigheden gaan de trainingen door. Actuele informatie is altijd te vinden via de website.

Groetjes,

De pupillencommissie (mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.),
Sandra, Bianca, Wendy en Marianne – bemanning pupillentafel, opgave nieuwe leden, opgave wedstrijden, opgave wedstrijd stukjes voor op de site en in de krant e.d.
Bianca Buijs – PR Klassement (zomerseizoen)

Trainerscoördinatoren pupillen Marco, Nanda en Jelle Mail: pupco@avnea>