Beste junioren en ouders,

Hieronder nieuwsbrief 3 van de C/D juniorencommissie van Nea Volharding.  Dat het maar een zeer sportief jaar mag worden!

Beemsterkaaslopen - ook voor junioren!!

De Beemsterkaaslopen is een serie hardloopevenementen voor iedereen die lid is van NEA. Voor de jeugd zijn de wedstrijden op de vrijdagavonden.

Er wordt een klassement opgemaakt en deelnemers die aan vier van de zes wedstrijden hebben meegedaan ontvangen op de laatste gezamelijke wedstrijddag een aardigheidje van onze sponsors. De eerste loop vindt plaats zondag 15 januari a.s. Kijk voor meer informatie over dit evenement hier op de website.

Training

De C/D junioren zullen voortaan van oktober t/m februari op vrijdag trainen van 19:30 - 20:30 uur. Tijdens de zomerperiode (maart t/m september) duurt de vrijdag training van 19:30 - 21:00 uur, om extra tijd te besteden aan de techniek van de onderdelen.

De CD competitie 2012

  • 21 april 2012
  • 26 mei 2012
  • 23 juni 2012

Als je mee wilt doen met de competitie moet je dat opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De kantine op maandagavond

…..Oproep aan alle ouders van de junioren…..

Op maandag werd de kantine altijd gedraaid door Cees Esser. En dat was heel prettig voor de junioren, die na de training een warm bakkie thee konden krijgen, of voor wachtende ouders die graag een kop koffie lusten.

Omdat Cees ook op donderdagavond al kantinedienst heeft wil hij de maandag graag vrij. Dat betekent dat wij op zoek zijn naar hulpvaardige ouders, die op maandag tijdens de training achter de bar willen staan.

Dat betekent:

Ongeveer 18.15 uur aanwezig zijn, lichten aandoen, thee en koffie zetten, en na de training van uw kind het stokje overdragen aan Willem Jan de trainingscoördinator.

Dus:

Geef je op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan maak ik een rooster, zodat de trainende junioren niet zonder thee komen te zitten…..

 

Met vriendelijke groet,

Nicole Coehoorn, de cd-commissie