Zaterdag 17maart was de finale van de cross competitie. Waar de hockey- en voetbalwedstrijden voor de jeugd waren afgelast, ging deze wedstrijd toch gewoon door. Maar wat waren de omstandigheden zwaar, koud en veel wind die over de zandvlakte heen kwam waaien. De gevoelstemperatuur was -12°C.

 

Als eerste was Ângelo aan de beurt bij de jongens junioren B. Het doel was een top 10-plaats. En dit is gelukt een 9e plaats voor hem.

Bij de meisjes junioren B liep Mellani, zij traint niet meer bij NEA omdat ze zich specialiseert in alleen het lopen, maar ze komt nog wel uit voor NEA. Ook voor haar een top 10-plaats, met plaats 9.

Bij de meisjes junioren C liepen Eline en Arwen. Voor Eline heel knap een podiumplaats op plek 3 en Arwen had het zwaar op het mulle zand een 49e plaats voor haar.

Als laatste bij de junioren stonden Nienke, Laura en Brenda aan de start. Nienke en Laura hielden elkaar gezelschap en werden 24e en 25e. Brenda had het zwaar en voelde zich niet fit, een 52e plaats voor haar. Als team een 9e plaats.

 

Foto's