Vandaag 4 februari stond de 3e cross op het programma. Op pad naar Anna Paulowna. Deze cross staat elk jaar op het programma, dus het parcours is inmiddels bekend bij de meeste atleten.

Daar aangekomen kwamen we de ouders van Angelo tegen en hoorde we dat hij gister tijdens het uitlopen van de training zich had verstapt op het witte randje van de baan. Tijdens het inlopen vandaag voelde zijn voet niet ok en heeft hij besloten om niet te starten, een verstandige keuze. Omdat hij zijn vorige 2 crossen zo goed gelopen heeft, zal dat geen probleem zijn voor plaatsing voor de finale. Timothy hield de eer hoog namens NEA bij de C-junioren, de sterken blijven over! Hij liep keurig zijn eigen tempo.

 Eline was er vandaag niet in verband met een belangrijke voetbalwedstrijd, en omdat ook zij al zeker is van de finale, besloot zij haar team te helpen. Ook Ties was afwezig, maar ook hij heeft afgelopen wedstrijden zo goed gelopen dat hij door is naar de finale.

Yarno liep bij de JD1 en ging dit keer met een plan van aanpak op pad. En dat pakte goed uit. Helaas bleek het lastig om bij een groepje aan te haken, maar het laatste deel een goede versnelling en een mooie tijd. Bij de MD2 liep Arwen, zij had dit keer wat meer concurrenten dan de vorige keer. Maar op dit zware parcours goed gelopen en een verdiende 7e plaats. Charlotte liep als laatste junior bij de MD1. Ze startte verstandig en liep in de 2e ronde de top 10 binnen en werd 9e.

Uitslagen

Foto's