NEA Clubhuis
 
 
 

Ook voor de pupillen en voor (basis)scholieren wordt er een evenement georganiseerd in het kader van het 100 jarig jubileum en wel op woensdag 17 mei 2017.

In de middag organiseert de pupillencommissie, met hulp van een groep middelbare scholieren van het Da Vinci college, een Athletics Champs middag voor 200 (potentiële) pupillen. Misschien zit er wel een nieuwe Dafne Schippers of Churanday Martina bij......

Basisscholen uit Purmerend (en omgeving) kunnen zich vanaf nu aanmelden met teams bestaande uit 10 leerlingen van de groepen 4 tot en met 8.  Om de teams van alle scholen gelijkwaardig te maken vragen wij om vijf leerlingen uit groep 4 tot en met 6 en vijf leerlingen uit groep 7 tot en met 8.Tijdens de Athletic Champs middag is onze kantine geopend voor het kopen van een versnapering. Voor de scholieren zullen we zorgen voor voldoende drinken en een gratis tussendoortje. Onze vereniging heeft als eerste in Nederland de zilveren award ontvangen voor een gezonde sportkantine, waar wij erg trots op zijn.

Mocht het u als school leuk lijken om mee te doen aan deze dag dan kunt u zich opgeven voor vrijdag 03 maart 2017. Iedere school mag in eerste instantie met maximaal 2 teams inschrijven. 

Aanmelden kan middels een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In de avonduren is er nog een leuke verrassingsactiviteit voor onze eigen pupillen. Meer informatie ontvang je spoedig.

 

 

Evenementen

 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Mrt 2018 | dec.2017 | jun.2017 |