5 November 2017, een dag met een prachtige zonnige start, weinig wind en einde met regen en koude wind. De opkomst was met 171 deelnemers overweldigend.

Onderstaand de uitslagen.

Foto's

 

Lees meer...

Net als de drie voorgaande jaren wederom een prachtige en dit keer warme, zonnige zomeravond met een iets verkoelend windje. De opkomst was met 78 deelnemers niet zo hoog als vorig jaar (119) maar wel weer heel gezellig.

Met temperaturen van rond de 22 graden was het weer fantastisch loopweer, wellicht mede door onze sponsor Stadverwarming Purmerend.

uitslagen.nl

Uitslagen Jubileumloop Purmerend - Donderdag 18 mei 2017

Ook op uitslagen.nl terug te vinden, maar voor de volledigheid hier ook de uitslagen van de Jubileumloop.

 

Bent u benieuwd of u uw vocht- en voedingsinname tijdens het lopen van een marathon kan optimaliseren? Doe dan mee met het ConsuMeRun onderzoek!

Rondom de Purmerbos Marathon op 11 december voert de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen onderzoek uit naar de vocht- en voedingsinname van marathonlopers in relatie tot lichamelijke klachten en eindtijden. Voor dit onderzoek zijn wij op zoek naar enthousiaste deelnemers die het leuk vinden om meer te weten te komen over hun eigen vocht- en voedingsinname tijdens het lopen van een marathon.

 

Lijkt het u leuk om een persoonlijk voedingsrapport te ontvangen en een belangrijke bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek te leveren? Dan horen wij graag van u! Aanmelden kan via de volgende link: https://wur.az1.qualtrics.com/SE/?SID=SV_80PiSPuiMiNiRXD

 

Wat houdt deelname aan het ConsuMeRun onderzoek in?

Deelname aan het onderzoek kan op twee manieren:

  • Optie 1: één online vragenlijst vóór + twee online vragenlijsten ná de marathon
  • Optie 2: één online vragenlijst vóór + twee online vragenlijsten ná de marathon + een live observatie tíjdens het lopen van de marathon.

 

Deelnemen aan optie 2 houdt in dat een onderzoeker u iedere ronde op zal wachten en een klein stukje (± 200-300 meter) met u mee zal fietsen om 2 korte vragen te stellen. Deze vragen zullen gaan over de ervaren intensiteit van de inspanning en naar het eventueel optreden van maag-/darmklachten. Daarnaast zullen wij uw bij optie 2 uw vocht- en voedingsinname tijdens de marathon bijhouden. Via bovenstaande link kunt u aangeven aan welke optie u mee zou willen doen. Indien u aan dit onderdeel deelneemt ontvangt u, naast het naast het persoonlijke voedingsrapport, ook een rijk gevulde foody-bag, incl. o.a. het boek ‘Alles over sport en voeding’ van het Voedingscentrum!

 

Wilt u meer informatie over dit onderzoek? U kunt het onderzoeksteam bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kunt u meer lezen op onze website: https://blog.han.nl/hansportnutrition/onderzoek/consumerun/

 

Alvast hartelijk dank voor uw interesse!

 

Met sportieve groet,

 

Het ConsuMeRun onderzoeksteam

 

6 November 2016, een dag met wat regenbuien, zon en weinig wind. De opkomst was met 100 deelnemers matig.

Onderstaand de uitslagen.

 

Net als de twee voorgaande jaren wederom een prachtige zomeravond met maar weinig wind. De opkomst was met 119 deelnemers weer hoger dan ooit.

Met temperaturen van rond de 20 graden was het weer fantastisch loopweer, wellicht mede door onze sponsor Stadverwarming Purmerend.

uitslagen.nl

Uitslagen Munnikloop Purmerend - Zondag 13 maart 2016

Ook op uitslagen.nl terug te vinden, maar voor de volledigheid hier ook de uitslagen van de Munnikloop.

Het was een zonnige dag met een matige maar koude Oosten wind.

 

Evenementen

 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Sep 2017 | jun.2017 | feb.2016 |