CK-2012 PrijzenAls het einde van het (baan)seizoen nadert, betekent dat dat de jaarlijkse clubkampioenschappen weer voor de deur staan. Op zondag 2 oktober 2016 is het weer zover en zal die gezellige wedstrijd weer worden gehouden.

Wie wint de jaarlijkse krachtmeting van zijn/haar atletiekmaten. Wie gaat er dit jaar met de titel clubkampioen vandoor? Jij doet toch ook mee om daar achter te komen??

 

 


 

De clubkampioenschappen 2016 worden dit jaar gehouden op zondag 2 oktober. Dit is een besloten wedstrijd voor NEA leden.

Het chronoloog (tijdschema) voor de komende clubkampioenschappen. kun je downloaden als PDF, of gewoon live bekijken op www.atletiek.nu

Net als vorig jaar beloofd het weer een drukke dag te gaan worden met een nieuw record deelnemers: ruim 150! Dit betekent net als afgelopen jaar bij de technisch nummers 2 pogingen en bij twee keer fout nog een derde. Wanneer alles mee zit moeten we om 17:00 uur met de BBQ kunnen beginnen, maar daarvóór nog, rond 14:00 uur, de ceremonie voor "podium atleten" èn een speciale prijsuitreiking voor NEA, door Team FIT.

 

Lees meer...

Op 4 oktober, in dikke mist, begon de opbouw van de clubkampioenschappen. Er werden grappen gemaakt “als er niet meer zicht komt, moeten we de wedstrijd maar aflasten”, het zicht was namelijk niet meer dan een meter of 20.

Om 12.00 uur, toen de wedstrijd begon, kwam het zonnetje al zwak door de mist heen en in de loop van de dag werd het prima wedstrijdweer. Met zo’n 150 deelnemers, van mini pupil tot master, was de opkomst in jaren niet zo groot geweest, LEUK ! Er heerste een sportieve concurrentiestrijd en alle atleten werkten hun onderdelen enthousiast af.

Lees meer...

Zondag 5 oktober vonden de clubkampioenschappen plaats. Zoals je misschien hebt gezien, liep er een professionele fotograaf rond. De foto's die hij gemaakt heeft kun je op zijn website vinden. Ook zijn de uitslagen beschikbaar.

Het was een fijne dag een leuke samenzijn met NEA. Ik was vooral onder de indruk van de ontspannen, vriendelijke stemming onderling die ook terugkomt in de fotografie.!

Aldus Bart Treuren, de fotograaf.

Lees meer...

Vorig jaar waren we te gast bij AV Edam in verband met het groot onderhoud aan onze eigen baan, maar dit jaar worden de clubkampioenschappen weer op onze eigen baan georganiseerd.

De bedoeling is om een redelijk compact programma af te werken, zonder de achterliggende gedachte van de all-round atletiek uit het oog te verliezen. Daarom is er ook dit jaar weer gekozen voor de meerkampen. Een chronologisch overzicht volgt nog, maar de bedoeling is dat alle meerkampen tussen 12:00 uur en 16:30 uur afgewerkt kunnen worden - inclusief prijsuitreikingen.

Lees meer...

Omdat onze eigen baan niet op tijd opgeleverd werd na een grote renovatie, zijn de clubkampioenschappen 2013 in samenwerking met AV Edam bij hun op de baan gehouden. De organisatie was in de veilige handen van de Edammers en kun je terugvinden op hun website.

Er zijn in totaal 206 deelnemers ingeschreven voor de clubkampioenschappen en dat is best veel. Hierdoor zijn er een paar wijzigingen in het chrono gekomen, dus als je dat al had geprint, moet je dat misschien even opnieuw doen.

Ook dit jaar zijn de clubkampioenschappen een vierkamp voor de pupillen en een vijfkamp voor junioren en ouder, dus pupillen opgelet: de 1000 meter telt mee in het puntentotaal!
Als het weer een beetje wil meewerken en verder iedereen zijn goede humeur meeneemt moet het een gezellige dag worden.

nog

dagen uur min sec

tot onze 100e verjaardag

#NEA100

Evenementen

Geen weer te geven evenementen

 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Jun 2017 | feb.2017 | dec.2016 |